bg_image
Werken bij woningcorporatie

Specialist in tijdelijke en vaste vacatures voor woningcorporaties

Movemaker is de Detacheerder en het Werving & Selectiebureau voor woningcorporaties in Noordoost-Nederland. Movemaker richt zich op tijdelijke en vaste functies binnen deze woningcorporaties. Onze kracht is dat wij naast onze opdrachtgevers blijven staan. Dankzij betaalbare tarieven kunnen zij zich focussen op hun doelstelling; wonen voor iedereen betaalbaar houden.

Wij van Movemaker geloven in partnerschap. Wat je geeft krijg je terug. Wij zijn transparant over de verwachtingen en voorzien onze relaties van eerlijk advies.

Vaste baan

Movemaker verzorgd voor woningcorporaties hun werving en selectie.

Voor werken bij een woningbouwvereniging, woonstichting, woningstichting, woningcorporatie kun je dan ook via Movemaker aan je nieuwe baan komen rechtstreeks bij een woningcorporatie in dienst.

Tijdelijke baan

Movemaker helpt jou aan een detacheringsopdracht.

Of je nou op zoek bent naar een nieuwe tijdelijke baan of ZZP'er bent dat maakt niet uit. Movemaker bemiddelt in tijdelijke banen voor woningstichtingen, woningbouwverenigingen, woonstichtingen, woningstichtingen en woningcorporaties. Wie weet kan jouw tijdelijke baan uiteindelijk wel worden omgezet in een vast dienstverband.

Wat is werken bij een woningcorporatie?

Laat je adviseren over jouw Move

Door zijn ervaring binnen de makelaardij heeft hij een groot netwerk opgebouwd binnen de vastgoedbranche en woningcorporaties. Movemaker weet als geen ander hoe zij haar opdrachtgevers moet bedienen. Meer weten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.