bg_image
Over MoveMaker

Specialist in werving & selectie voor woningcorporaties

Movemaker is de Detacheerder en Werving & Selectiebureau voor woningcorporaties. Movemaker richt zich specifiek op de afdeling financiën binnen deze sector. Onze kracht is dat wij naast onze opdrachtgevers blijven staan. Dankzij betaalbare tarieven kunnen zij zich focussen op hun doelstelling; wonen voor iedereen betaalbaar houden.

Wij van Movemaker geloven in partnerschap. Wat je geeft krijg je terug. Wij zijn transparant over de verwachtingen en voorzien onze opdrachtgevers van eerlijk advies.

Ervaring & netwerk

Movemaker is opgericht door Chris Lode. Hij is woonachtig in Zwolle en heeft meerdere jaren ervaring op het gebied van bemiddeling in vastgoed en arbeid. Hij weet dan ook wat er speelt binnen de vastgoedsector.

Chris heeft als vastgoedmakelaar partijen bij elkaar gebracht en heeft bijna 7 jaren gewerkt bij een detacheringsorganisatie. Binnen die organisatie werkte hij als Accountmanager, Salesmanager en Vestigingsdirecteur. Dankzij deze werkervaring heeft hij brede kennis opgedaan op het gebied van arbeidsbemiddeling.

Laat je adviseren over jouw Move

Door zijn ervaring binnen de makelaardij heeft hij een groot netwerk opgebouwd binnen de vastgoedbranche en woningcorporaties. Movemaker weet als geen ander hoe zij haar opdrachtgevers moet bedienen. Meer weten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.