bg_image
Movemaker helpt je verder in jouw carriere

Move your future

Wil jij een Move maken naar of binnen de sector van woningcorporaties? Misschien twijfel je nog of je wil werken bij een woningcorporatie? Neem dan contact op met Movemaker en wij bespreken samen hoe jouw stap eruit kan komen te zien. Ook voor ZZP’ers hebben wij regelmatig interessante Move-opdrachten beschikbaar.

Kiezen voor Movemaker

Misschien ben je latent of actief op zoek maar weet je nog niet helemaal hoe je het moet aanpakken of welke woningcorporatie bij jou past? Vanuit ons netwerk kennen wij de woningcorporaties in de regio Noordoost-Nederland. Wij denken graag met je mee. Move your own future!

Als je kiest voor Movemaker ga jij het verschil maken bij organisaties binnen één of meerdere woningcorporaties. Vanuit Movemaker krijg je persoonlijke aandacht en passende begeleiding. We helpen je aan een passende uitdaging en zorgen ervoor dat je aantrekkelijk blijft voor de arbeidsmarkt. Onze missie is om iedereen met plezier te laten werken bij een woningcorporatie die bij je past.

Onze vacatures

Kijk eens bij onze openstaande vacatures of neem direct vrijblijvend contact met ons op. Vaak zijn er meer mogelijkheden dan dat er vacatures zijn.