bg_image
Move Your Corporatie

Voor opdrachtgevers

Movemaker is een organisatie die woningcorporaties helpt bij uitdagingen en kansen op het gebied van personeelsvraagstukken. Op dit vlak is altijd beweging, zijn er kansen en uitdagingen en is soms een Move noodzakelijk. Tijdens een kennismakingsgesprek maken we kennis en bespreken wij de manier van samenwerken. Wanneer dit bevalt horen wij graag meer over uw uitdagingen. Samen bespreken wij dan welke Move het beste aansluit bij uw uitdagingen of kansen. Onze professionals noemen wij Movemakers, omdat zij altijd zorgen voor beweging. Movemaker staat voor partnerschap, transparantie, eerlijke tarieven en snelheid.

Move - Detachering

Heeft u behoefte aan tijdelijke ondersteuning door bijvoorbeeld een project, piekdrukte, ziekte, zwangerschap of misschien wel een structurele vacature die u (tijdelijk) wilt invullen? Detachering is dan mogelijk een goede oplossing.

Soms wilt u ook een structurele vacature invullen door middel van deta-vast, waarbij de detachering ingezet kan worden als ‘proeftijd’. Wij zorgen voor een professional die uw organisatie tijdelijk komt versterken. Uw project komt door onze Movemaker in beweging.

Overname van een Movemaker in deta-vast kan altijd kosteloos na 12 aaneengesloten maanden of tussentijds bij 6 of 9 maanden met een werving & selectie-fee. De kosten hiervoor zijn altijd van tevoren bekend. Lekker transparant noemen we dat!

Move – Werving & Selectie

Heeft u een structurele vacature die u graag succesvol wil laten invullen door een externe partij met expertise binnen de corporatiesector? Dan komt Movemaker in beweging en gaat voor u op zoek naar de juiste kandidaat.

Wij nemen met elkaar door hoe het traject er uitziet. Met Werving & Selectie rekenen wij op uw partnerschap, door exclusiviteit toe te passen op de vacature. Hierdoor kunnen de kosten lager gehouden worden. Lekker transparant!

Move – Begeleiding van werk naar werk

Het kan voorkomen dat u en uw collega niet meer zo gelukkig met elkaar zijn. Als werkgever wil je dan misschien afscheid van iemand nemen, maar diegene ook naar nieuw werk begeleiden #goedwerkgeverschap.

Uw professional is dan toe aan een Move. Movemaker gaat als onafhankelijk partner met de professional in gesprek om te beoordelen welke beweging Movemaker voor jullie in gang kan zetten.

Derde partij

Heb je zelf iemand in je netwerk gevonden die de Move kan maken die jullie organisatie nodig heeft, maar zit je niet te wachten op administratieve rompslomp? Dit kan iemand in loondienst zijn, maar ook bijvoorbeeld een ZZP’er. Ook dan kan Movemaker tegen aantrekkelijke voorwaarden bemiddelen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. #Payroll #detachering